Ruti-Rex är träull, perfekt för hundkåpor, hundkojor, hundhus mm. Helt utan tillsatser och kastas i kompost eller eldas upp vid byte av material.

Ett isolerande träfibermaterial som hundbädd för utehundar. Tallfibret torkar effektivt hundens fuktiga päls och hindrar tassarna från att förhårdna. Ruti-Rex är en uthållig produkt som dessutom hålls lätt i hundkojan. I motsats till halm och hö utgör produkten ingen fara för hundens hälsa, produkten är av en jämn kvalitet och hjälper med att hålla din hund doftande och aktiv. Ruti-Rex innehåller inga tillsatsämnen och är en uthållig produkt. Det förbrukade materialet kan brännas eller komposteras.


1 bal väger ca 10 kg
Pris 470kr/bal

Pris gäller t o m 2023-05-31Ruti-Mix. Vi kommer själva att använda det som underlag i våra valpboxar. Men fungerar nog perfekt till både kanin, höns och andra djur.
Den trygga torvkutterns uppsugningsförmåga är utmärkt. Så gott som dammfritt djurströ som räcker länge. Utvecklat med tanke på djurens och människornas välmående. Utmärkt också som mellanströ i kompost och som luktbindande medel i utedass.
Kutterns torkförmåga har ytterligare förbättrats genom att lägga till torv. På grund av den optimala mängden vitmosstorv förblir ströet ljust och doftar av träd och förhindrar nedsmutsandet av området som skall torkas. Ströet rör sig lätt i gödselkanalerna och förmultnar bättre än kutter. Ruti-Mix torvkuttern räcker länge och hålls på sin plats under djuren.


1 bal väger 25 kg
Pris 230kr/bal