Bekvämt ekonomipaket med PrimaCat Classic i gelé/sås-påsar innehåller smakerna fågel, nötkött, lamm och fisk.

Katter har en naturligt låg känsla av törst, vilket gör det viktigt för katter att få det mesta av den fukt som de behöver från mat. Det är därför livsmedel som naturligt innehåller mycket vätska, som våra påsar, är mycket väl lämpade som huvudmat. Receptet är mycket köttigt för att öka dess smaklighet; filéerna innehåller 88% av högkvalitativa och lätt smälta kött- och djurbaserade ingredienser. Dessutom är vårt recept socker- och kornfritt och det innehåller inte majs, soja eller genetiskt modifierade ingredienser.

 

 
12x85g 79kr

PrimaCat Kalkon för vuxna innekatter är ett köttrikt helfoder för daglig utfordring av din katt. Det är en konst att utfodra en katt. Matens smak kommer från färsk kalkon som lockar en köttätare till matskålen. Vår mat med kalkonsmak lämpar sig särskilt väl för katter som bantar, för seniorkatter eller innekatter, eftersom den låga fetthalten gör att produkten är utmärkt för optimal viktkontroll. Kattens naturliga byte är fettfattigt, därför får katten alla näringsämnen den behöver också från det här fettsnålare alternativet.

Animaliskt protein är en viktig energikälla för katten, därför är 90 procent av proteinet också i den här produkten animaliskt. Tack var den höga proteinhalten främjar vårt helfoder med kalkonsmak också att kattens muskulatur mår bra, utvecklas och upprätthålls under kattens hela livstid. Det biotin och zink som har tillsatts i maten tar i sin tur hand om huden, pälsen och klorna. Också den tillsatta laxoljan säkrar att kattens päls glänser och hålls vacker. De lättsmälta psylliumfibrerna främjar matsmältningen och förebygger uppkomsten av otrevliga hårbollar.

PrimaCat-helfoder är alltid fria från vete. På kattägarnas begäran har vi också avlägsnat majsen ur våra recept. Våra produkter innehåller inget tillsatt socker. De naturliga prebiotika i det noggrant planerade receptet främjar de goda tarmbakteriernas tillväxt, de inre organens hälsa och matsmältningen. Blandningen av fem olika superfood som finns i alla våra torrfoder fungerar som en naturlig källa till antioxidanter så att din katt ska må bra under alla livsskeden.


1,4kg 89kr

PrimaCat Spannmålsfri Lax för alla vuxna katter har uppkommit ur kattägarnas önskemål om en köttrik och spannmålsfri kattmat på marknaden. Den huvudsakliga råvaran i vårt helt spannmålsfria och majsfria recept är färsk och läcker lax. Det är en konst att utfodra en katt och vi vill ge dig den bästa möjliga hjälpen – därför använder vi i vårt torrfoder färsk fisk som lockar katten på ett naturligt sätt. Lax är en utmärkt källa till Omega-fettsyror och dess naturligt högre Omega-3-fetthalt balanserar kostens fettsyresammansättning. Vår spannmålsfria mat med laxsmak passar alla aktiva tamkatter. Spannmålen har ersatts med alternativa kolhydratkällor som ofta passar bättre också för katter med känslig mage.

Katten måste få sin energi från animaliskt protein. Det tas upp bra och är kattens viktigaste energikälla. Därför är 90 procent av proteinet i alla våra torrfoder animaliskt. Ett optimalt förhållande mellan protein och fett främjar kattens välmående från unge till senior. Naturligt prebiotika i det noggrant planerade receptet upprätthåller de goda tarmbakteriernas tillväxt, de inre organens hälsa och matsmältningen. Tillsatt laxolja, zink och biotin håller kattens päls i gott skick och klorna beredda för klättring.

PrimaCat-helfoder är alltid helt fria från vete, den här produkten är helt fri från spannmål. Utgående från kattägarnas respons har vi tagit bort den onödiga majsen ur våra recept, eftersom den ger många katter tarmbesvär. Våra produkter innehåller inget tillsatt socker. Blandningen av fem olika superfood som finns i alla våra torrfoder fungerar som en naturlig källa till antioxidanter så att din katt mår bra varje dag.

1,4kg 99kr

I PrimaCat-kattsandssortimentet hittar du högklassig och mycket absorberande kattsand, som har tillverkats av 100 procent naturliga produkter. PrimaCat-kattsanden har tillverkats av högklassig naturlig bentonit, och därför klumpar sig sanden snabbt och har utmärkt absorptionsförmåga. Sanden är också nästan dammfri, vilket gör det enkelt att städa kattens sandlåda och hålla den ren.

PrimaCat-kattsand finns både som oparfymerad och som lätt parfymerad med fräscha dofter.

Oparfymerad eller äppeldoft

10 liter 65kr